مطالب مرتبط
بیشتر بخوانید
مطالب مرتبط
بیشتر بخوانید
انجام لیزر موهای زائد در بارداری دارای خطرات و عوارضی است. ایمنی این روش در دوران بارداری کم است و به دلیل اینکه نتایج مشخصی وجود ندارد، پیشنهاد می شود از لیزر موهای زائد در دوران بارداری خودداری کنید. خطرات و عوارض لیزر موهای زائد در بارداری می توان به بروز التهاب، تغییر رنک پوست، بروز حساسیت های پوستی و نتیجه بخش نبود لیزر اشاره کرد.
هنگامی که باردار هستید، بدن شما مملو از هورمون است. سطوح بالاتر استروژن و آندروژن می تواند باعث رشد مو در مکانهایی شود که قبلاً هرگز ظاهر نشده بودند، به خصوص در سه ماهه سوم. ناگهان متوجه موهای زائد روی شکم، صورت، گردن، سینه ها و بازوهای خود میشوید. بدانید که این رشد مو بسیار رایج است و معمولاً پس از تولد نوزاد خود به خود از بین میرود. هورمونهای بارداری نه تنها روی محل جوانه زدن ناگهانی مو و میزان آن تاثیر میگذارند، بلکه چرخه رشد موهای شما را نیز تغییر میدهند. موهای سر و بدن شما همگی دارای یک فاز رشد فعال هستند که آناژن نامیده می شود.
زمانی که مو به طور کامل رشد کرد، وارد حالت استراحت به نام تلوژن می شود و پس از آن میریزد. هورمونهای بارداری مرحله ریزش را به تاخیر میاندازند، به همین دلیل است که متوجه موهای ضخیمتر و پرتر میشوید. حدود سه تا شش ماه پس از تولد نوزاد و عادی شدن هورمونهای شما، موهای اضافی میریزند که این ریزش ناگهانی مو را تلوژن افلوویوم نامیده میشود. بنابراین با مشاهده این موها در بدن خود نگران نشوید و به فکر انجام لیزر موهای زائد در بارداری نیوفتید. بعد از زایمان با تغییرات هورونی که در بدن رخ میدهد این موها خود به خود از بین میرود.
مطلب پیشنهادی: بهترین دستگاه لیزر موهای زائد کدام است؟
با توجه به اینکه لیزر موهای زائد با نفوذ اشعه ها انجام می شود، بسیاری بر این باور هستند که لیزر موهای زائد در دوران شیردهی خطرناک است. معمولا خانمهایی که در این دوران قرار دارند، با تایید پزشک زنان لیزر را انجام می دهند. دلیل چک و ویزیت توسط دکتر زنان عوارض ناشی از مصرف دارو برای مادران شیرده است. گاهی عوارض یا مواد تشکیل دهنده داروها، عامل مشکلات پوستی بعد از لیزر در دوران شیردهی میشود. در صورتی که پزشک متخصص لیزر موهای زائد را تایید کند، شما میتوانید برای لیزر به کلینیک زیبایی آنیل مراجعه کنید.
بارداری چرخه طبیعی رشد موهای شما را مختل میکند و هورمون های بارداری باعث تغییر رشد موهای زائد شده و برای اینکه لیزر موهای زائد موثر باشد، بهتر است شش ماه بعد از بارداری این کار را انجام دهید. یکی دیگر از مواردی که لیزر موهای زائد در بارداری را منع میکند تغییر حالت پوست است، بارداری باعث افزایش جریان خون در سراسر بدن میشود. همچنین پوست شکم و سینه شما را باز میکند. انجام درمانهای لیزر موهای زائد در حالی که پوست شما در این حالت حساس است ممکن است ناراحت کننده باشد.
مطلب پیشنهادی: آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست ؟
لیزر موهای زائد روشی دائمی برا حذف موهای زائد است که این روش محبوبیت زیادی دارد، اما لیزر موهای زائد در بارداری برای بانوان پیشنهاد نمیشود که دلیل آن را در مطلب بالا گفته شد. بانوان باردار می توانند پس از بارداری برای لیزر موهای زائد خود با کارشناسان کلینیک لیزر موهای زائد آنیل مشاوره رایگان داشته باشند.
اطلاعات کافی بر دلیل قطعی خطرناک بودن لیزر موهای زائد در بارداری در دست نیست ولی انجام این کار ریسک است و ممکن است به کودک آسیب برساند، پس بهتر است انجام لیزر موهای کرکی را به بعد از دوران بارداری موکول کنید.
بارداری می تواند تغییرات زیادی در بدن شما ایجاد کند، از جمله ظاهر شدن ناگهانی مو در نقاطی که قبلاً مو وجود نداشته است که بسیاری از این تغییرات در ماه های بعد از بارداری برطرف خواهند شد. اگر میخواهید میزان موهای صورت، بازوها، شکم، پاها یا ناحیه بیکینی خود را کاهش دهید، می توانید از روش هایی مانند تراشیدن، بند انداختن یا اپیلاسیون، بسته به اندازه ناحیه مورد نظر استفاده کنید.
مدیرعامل کلینیک زیبایی آنیل، پزشک عمومی، فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، دارای مدرک دوره زیبایی و کاسمتیک از کمپانی پرومو ایتالیا (از کشور ایتالیا)، دارای گواهینامه جهت انجام پروسیجرهای زیبایی، دارای 15 سال سابقه فعالیت حرفه ای در زمینه زیبایی، دارای مجوز پزشکی در تهران (شماره نظام پزشکی: 114723)، نماینده انحصاری کمپانی پرومو ایتالیا در ایران