تزریق چربی یکی از خدماتی می باشد که در کلینیک های زیبایی ارائه و روز به روز بر طرفداران آن اضافه می شود. در این مقاله میخواهیم نگاهی به این مسئله داشته باشیم و ببینیم چه کسانی کاندیدای مناسبی برای تزریق چربی میباشند.
یکی از تاثیرگذار ترین عوامل در زیبایی، داشتن پوست خوب است. همه ما آگاهیم که با گذشت زمان میزان کلاژنسازی و چربی زیر پوست کاهش پیدا میکند و همین کاهش حجم، باعث پیری پوست میشود. خوشبختانه روشهای نوین زیبایی برای به تعویق انداختن پیری و بازیابی جوانی از دست رفته پوست به وجود آمده است و روزبهروز این روشها به روزرسانی میشوند. تزریق چربی، تزریق فیلر و هایفوتراپی از روشهای پرطرفداری میباشد که برای جوانسازی پوست استفاده میشود.
تزریق چربی چیست؟
تزریق چربی یکی از روشهای جوانسازی پوست است که در آن از چربی برای حجم دادن پوست یا رفع چین و چروکها استفاده میکنند. در اصل فیلرها یا حجمدهندههای پوستی انواع گوناگونی دارند. در ایران از میان انواع فیلرها، ژل بیشتر شناخته شده است؛ نوع دیگری از فیلر، چربی است. در تزریق چربی از چربیهای خود بدن استفاده میشود؛ بهطوری که چربی از موضعهایی که چربی زائد دارند، مانند شکم، برداشته و به موضع موردنظر تزریق میشود.
به دلیل اینکه بافتهای بدن با چربی تزریق شده، واکنش بدی نشان نمیدهند، ماندگاری این روش زیاد بوده و عوارض آن بسیار محدود است. بهویژه هنگامی که اصول درمانی و مراقبتهای پیش و پس از عمل رعایت شود. بسیاری افراد برای کاهش چین و چروک، از بین بردن فرورفتگیهای صورت مثل فرورفتگی گونهها یا برای حجم دادن به نقاطی از بدن مثل لبها، سینه و باسن از روش تزریق چربی استفاده میکنند.
تزریق چربی چگونه انجام میشود؟
تزریق در سه مرحله انجام میشود که در ادامه به طور خلاصه هر سه مرحله را شرح میدهیم.
-
مرحله اول برداشت چربی یا هاروست:
پزشک قسمتی از بدن را که قرار است چربی از آن برداشته شود، مشخص میکند و به آن ناحیه داروی بیحسی تزریق میکند. سپس با ایجاد یک برش کوچک در آن قسمت یک لوله که سرنگی به آن متصل است را وارد آن ناحیه میکند و چربی رقیق شده با داروی بیحسی را از آن قسمت خارج میکند.
مطالعه بیشتر: تزریق ژل لب روسی
-
مرحله دوم جداسازی و خالص کردن چربی به دست آمده:
چربی به دست آمده در دستگاه سانتریفیوژ قرار میگیرد تا سرم، خون و سایر محتویات از چربی جدا شود. سپس چربی خالص را در سرنگ های کوچکی که برای تزریق استفاده میشود قرار میدهند.
-
مرحله سوم تزریق چربی به قسمت مورد نظر:
ناحیه ای که هدف تزریق چربی میباشد آماده میشود. جراح توسط سرنگ کوچکی که آماده کردهاست و حاوی چربی میباشد را وارد ناحیه هدف میکند و تزریق را به دقت انجام میدهد. این کار را تا جایی انجام میدهد که به شکل و حجم مورد نظر دست یابد. بعضی از جراحان بعد از تزریق ناحیه را مقداری ماساژ میدهند تا چربی به طور یکسان در همهجا پخش شود. اما بعضی از جراحان تنها به دقت کافی در هنگام تزریق بسنده میکنند.
البته روش دیگری نیز برای جوانسازی به کار گرفته میشود و تقریبا مشابه تزریق چربی است. این روش تزریق ژل و فیلر است که همانند این عمل، شرایط خاص خود را دارد.
نکته: این عمل جراحی بسته به میزان تزریق به دو روش بیحسی موضعی و بیحسی عمومی انجام میشود. اگر ناحیه تزریق کوچک باشد از روش بیحسی موضعی استفاده میشود. مورد دیگری که باید خاطر نشان کرد این است که بسته به ویژگی های فردی هر کس احتمال دارد چربی تزریق شده بعد از مدتی از طریق بدن جذب شود. به همین دلیل گاهی به تشخیص پزشک 1.5 برابر بیشتر از حجم مورد نظر چربی تزریق میشود. گاهی هم پزشکان در صورت جذب شدن چربی در دفعات متعدد تزریق چربی را انجام می دهند. همه چیز بستگی به تشخیص پزشک دارد.
تزریق چربی چقدر طول می کشد؟
عمل تزریق چربی طولانیتر از تزریقهای دیگر مانند ژل است؛ زیرا در این عمل، مواد تزریق از قبل آماده نیست و باید ابتدا استخراج چربی از بدن و سپس خالصسازی آن انجام شود، اما در تزریقهایی که مواد تزریق از قبل آمده است، طول عمل کوتاهتر است. اما به طور کلی، مدت زمانی که تزریق طول میکشد، به عوامل زیر بستگی دارد:
موضع تزریق
طول مدت تزریق به وسعت موضع موردنظر بستگی دارد، بهطوری که تزریق برای موضعی که وسعت کم دارد، کوتاهتر و برای موضعی که وسعت بیشتری دارد، طولانیتر است. برای مثال برای تزریق چربی به صورت، حدوداً 1 ساعت زمان لازم است، اما تزریق چربی به باسن یا سینه ممکن است تا 4 یا 5 ساعت به طول بینجامد.
حجم تزریق
هرچه حجم تزریق بیشتر باشد، زمان بیشتری برای استخراج، خالصسازی و تزریق نیاز است.
در مجموع باید گفت، به طور میانگین عمل تزریق چربی ممکن است بین 1 تا 3 ساعت طول بکشد.
کاربردهای مختلف تزریق چربی
تزریق چربی به پوست علاوه بر جوانسازی، کاربردهای دیگری نیز دارد که برخی از مهمترین آنها شامل موارد ذیل است.
تزریق چربی به صورت:
از این روش در صورت به منظور کاهش چینوچروکهای پوستی، از بین بردن خطاخم و خطخنده، برجستهسازی گونه و لبها، از بین بردن گودی زیرچشم، فرمدهی و زاویه سازی فک و چانه استفاده میشود.
تزریق چربی به دست ها:
یکی از قسمتهایی که علائم پیری در آن ظاهر میشود دستها میباشد که با تحلیل رفتن چربی دست، استخوانها و رگهای دست نمایان میشود. با این روش می توان ظاهر دستها را بهبود بخشید. همچنین از بین بردن جای اسکار زخم ها با این روش امکان پذیر میباشد.
تزریق چربی به سینه ها :
برای افزایش حجم سینه ها و یا متقارن سازی و فرمدهی به پستان ها، خانمها میتوانند از این روش استفاده کنند.
یا افرادی که در اثر جراحی هایی مثل لامپکتومی (لامپکتومی یک روش جراحی برای برداشتن بافت سرطانی از ناحیه سینه میباشد) دچار نقص ساختاری در سینه شدهاند میتوانند با این روش مشکل خود را برطرف کنند.
تزریق چربی به باسن:
برای افزایش حجم و فرم دهی به باسن یکی از روش هایی که انجام می شود تزریق چربی میباشد. برای این ناحیه به میزان زیادی چربی نیاز میباشد برای همین از ناحیه شکم و ران که دارای چربی اضافه هستند چربی استخراج میشود.
چه کسانی کاندیدای مناسب تزریق چربی می باشند؟
همانند دیگر عملهای زیبایی مثل تزریق فیلر، هایفوتراپی و یا میکرونیدلینگ ، تزریق چربی نیز کاندیدای خاص خود را دارد که در ذیل به برخی از آنها اشاره میکنیم.
- افرادی که بافت اهدا کننده آنها دارای چربی اضافه باشد مثل نواحی شکم، پهلو، ران ها
- افرادی که به تزریق ژل حساسیت دارند.
- افرادی که در دستیابی به اهداف زیبایی خود واقعبین هستند.
لازم به ذکر است افرادی که تحت شیمی درمانی هستند یا داروی ایزوترتینوئین (آکوتان) مصرف میکنند یا مشکلات قلبی دارند یا مشکلات همچون ضعف در ایمنی بدن دارند، کاندیدای مناسبی برای این عمل جراحی نیستند.
اقدامات قبل از تزریق چربی
به طور کلی قبل از انجام هر عمل زیبایی مانند کربوکسی تراپی و یا همین تزریق چربی اقداماتی باید صورت گیرد که ما در ذیل به بعضی از آنها خواهیم پرداخت.
- قبل از عمل مایعات زیادی مصرف کنید تا بدنتان هیدراته شود.
- از استعمال دخانیات و سیگار و مشروبات الکلی دو هفته قبل از عمل به شدت پرهیز کنید.
- با مشورت با پزشک از مصرف داروی های رقیق کننده خون و ضد التهابی خودداری کنید.
- پزشک خود را از بیماری های زمینه ای مطلع کنید.
- روز انجام عمل حتما یک همراه داشته باشید.
در روز تزریق چربی چه اتفاقی می افتد؟
بهتر است قبل از انجام تزریق چربی از فرایند آن مطلع باشید که شامل مراحل زیر است.
- این عمل باید در محیط درمانی حرفه ای و تمیز انجام شود.
- تزریق معمولا با روش بیحسی موضعی انجام میگیرد و گاهی هم با بیهوشی عمومی، در صورتی که شرایط اتاق جراحی برای شما استرسزا باشد از داروی های آرام بخش استفاده میشود.
- مدت زمان جراحی بسته به حجم چربی که باید استخراج شود و تزریق شود متفاوت میباشد.
- بعد از جراحی به اتاق ریکاوری برده میشوید و در صورتی که مشکل خاصی وجود نداشته باشد مرخص میشوید.
بعد از عمل و دوره نقاهت چه اقداماتی باید انجام شود؟
به طور کلی مراقبت های قبل و بعد از هر عمل زیبایی اهمیت بسیار زیادی داشته و نتیجه نهایی کاملا به این مورد بستگی دارد.
- داروهایی که توسط پزشکتان تجویز شده را استفاده کنید. این دارو ها معمولا مسکن جهت کاهش درد و آنتی بیوتیک جهت جلوگیری از عفونت می باشد.
- تا دو هفته بعد از جراحی از داروهای رقیق کننده خون مثل آسپرین یا داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (مانند ایبوپروفن یا ژلوفن) استفاده نکنید، مگر اینکه به دستور پزشک باشد.
- تا چهار هفته پس از عمل از مصرف دخانیات و الکل خودداری کنید. این مواد باعث کاهش خونرسانی به بافتهای تحت درمان میشود و روند بهبود را دچار اختلال میکند.
- حداقل تا یک ماه بعد از تزریق از انجام فعالیت های سنگین ورزشی خودداری کنید.
- در صورت وجود ورم می توانید از کمپرس یخ در نواحی مورد نظر استفاده کنید.
- چهار روز بعد از عمل می توانید حمام کنید و زخم های خود را بشویید.
- تا چهار هفته ناحیه تزریق شده و زخم های لیپوساکشن را ماساژ ندهید و فشاری به آن وارد نکنید.
مزایا و معایب تزریق چربی
تزریق چربی هم مانند دیگر خدمات زیبایی، مزایا و معایبی دارد؛ لازم به ذکر است این کار در مقایسه با دیگر با سایر خدمات زیبایی، معایب کمتری داشته و روشی تهاجمی نیست. در ادامه با ما همراه باشید که به طور جامع به بررسی مزایا و معایب آن بپردازیم.
مزایای تزریق چربی
در تزریق چربی، از چربیهای بدن فرد متقاضی استفاده میشود و مزایای تزریق چربی ریشه در همین مسئله دارد. این تزریق نسبت به تزریق ژل، مزایایی به شرح زیر دارد:
-
کاهش واکنش آلرژیک:
استفاده از چربی بدن فرد، احتمال واکنشهای آلرژیک را به ماده خارجی کاهش میدهد. زیرا سیستم ایمنی بدن به تزریق چربی واکنش منفی نشان نمیدهد.
-
طبیعی و ماندگار:
نتایج آن دائمی و طبیعی خواهد بود. تزریق چربی نسبت به روشهای دیگر ماندگاری بیشتری دارد. متخصصان ماندگاری این تزریق را 7 تا 10 سال تخمین میزنند. همین مورد سبب میشود که هزینهای که برای تزریق کردن چربی میکنید، توجیه اقتصاد داشته باشد.
-
کارا و مؤثر در جوانسازی:
برای جوانسازی پوست و کاهش چین و چروکهای بدن، مؤثر و کمتهاجمی است.
-
خارج شدن چربی اضافی از بدن و رسیدن به تناسب اندام:
در این روش پزشک متخصص چربیهای زاید را از برخی نقاط بدن که چاقی موضعی دارد، خارج میکند و آن را به ناحیه موردنظر تزریق میکند. این کار باعث میشود که چاقیهای موضعی شما برطرف شود و به تناسب اندام برسید.
-
پرکردن فرورفتگیها:
با این تزریق قسمتهایی از بدن که در اثر کهولت سن، لاغر و استخوانی شدهاند، پر میشوند. همچنین با تزریق چربی میتوان بین قسمتهای نامتقارن بدن، مانند صورت یا بافت سینه، تقارن ایجاد کرد.
-
رفع جای زخم و سوختگی:
این تزریق جای زخم و سوختگی را از بین میبرد و اسکارها را پرمیکند.
-
مناسب برای سنین مختلف:
میتوان برای افراد 30 تا 75 سال چربی تزریق کرد. بنابراین هم جوانها، هم میانسالها و هم افراد بالای 60 سال میتوانند از این روش بهره ببرند.
-
کمخطر بودن:
این تزریق نیاز به بیهوشی ندارد. همچنین یک روش بسته است، یعنی نیاز به شکافتن بافت بدن و آسیب رساندن به اعصاب، رگها و دیگر اندام داخلی و خارجی بدن نیست. همین موارد، خطرات این تزریق را کاهش میدهد و آن را روشی ایمن و مطمئن میکند.
معایب تزریق چربی
علیرغم تمام مزایایی که این تزریق برای جوانسازی، رفع چین و چروک و تناسب اندام دارد، میتوان معایب زیر را برای آن برشمرد:
-
زمانبر بودن:
تزریق چربی در قیاس با تزریق ژل روش زمانبری است؛ چراکه فرآیند استخراج چربی از بدن و آمادهسازی آن برای تزریق، زمان بیشتری نیاز دارد. همچنین اگر هدف فرد متقاضی از تزریق افزایش حجم سینه یا باسن باشد، تزریق در چند نوبت انجام میشود و همین امر، درمان را طولانی مدت میکند.
-
هزینه بیشتر:
هزینه تزریق چربی بیشتر از هزینه تزریق ژل است.
در مجموع، مزایای تزریق چربی بیش از معایب آن است. هزینهای که برای این تزریق میپردازید، در کنار زمانی که صرف آن میکنید، در نهایت به نفع شماست و نتایج طولانی مدت و طبیعی برای شما خواهد داشت.
عوارض و خطرات تزریق چربی
تزریق چربی عوارض جانبی بسیار کمی دارد و عوارض طبیعی چون ورم و کبودی نیز نهایتاً تا 2 روز پس از تزریق برطرف میشود. دراصل بروز عوارض جانبی به وضعیت ویژهی هر فرد بستگی دارد.
گاهی رعایت نکردن مراقبتهای پیش از عمل باعث بروز عوارض پس از تزریق میشود. برای مثال اگر از مصرف الکل و کشیدن سیگار پرهیز نکنید، عوارض و خطرات پس از تزریق بیشتر و روند بهبودی کندتر میشود.
بهطور کلی، عوارضی که ممکن است در تزریق چربی بروز کند، به این شرح است:
- کبودی و ورم: کبودی و ورم پس از تزریق چربی تا حدی طبیعی و قابل پیشبینی است، اما اگر از حد عادی بیشتر شود، غیرعادی و خطرناک خواهد بود.
- حساسیت به داروی بیحسی و بروز واکنش آلرژیک به آن
- حساسیت به چربی تزریق شده و واکنش آلرژیک به آن
- عفونت
- خونریزی یا هماتوم (هماتوم: خونریزی در محیط بسته)
- سروما ( جمعشدن مایعات در زیر سطح پوست)
- بهوجود آمدن اختلال در حس لامسه یا همان بیحسی موضعی
- پیدایش اسکار یا زخم
- آسیب دیدن ساختارهای عمیق پوست به خاطر کم تجربگی پزشک
- بروز نتایج نامطلوب
- از بین رفتن حجم چربی در محل تزریق طی چند ماه اول
لازم به ذکر است که احتمال وقوع عوارض فوق بسیار کم است. بروز این عوارض بستگی به وضعیت بیمار و مهارت و تجربه پزشک جراح دارد. اگر پزشک موردنظر مهارت کافی را نداشته باشد، ممکن است حجم چربی تزریقی بیشتر یا کمتر از اندازه استاندارد باشد و این مسئله باعث بروز مشکل شود.
بهتر است فرد متقاضی تزریق چربی، طی جلسات مشاوره، خطرات و عوارض جانبی تزریق را از پزشک خود بپرسد و برای پیشگیری از عوارض احتمالی نکات لازم را رعایت کند.
ماندگاری تزریق چربی
ذیل بخشهای قبل به موضوع ماندگاری تزریق چربی اشاره کردیم؛ با این حال، در این قسمت بهطور جداگانه به این بحث خواهیم پرداخت، چراکه ممکن است میزان ماندگاری تزریق چربی برای بسیاری مورد سؤال باشد.
همانطور که اشاره شد، ماندگاری تزریق چربی بسیار بالاست و دوام زیاد این روش یکی از مزایای اصلی و مهم آن است؛ اما بهطور دقیقتر باید گفت، همانطور که چربیهای بدن از بین میروند، چربی تزریق شده نیز ممکن است از بین برود، دراصل میزان ماندگاری به عوامل متعددی بستگی دارد، همچون:
-
میزان فعالیت بدنی
ورزشهای سنگین پس از تزریق چربی سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و باعث جذب سریعتر چربیهای تزریق شده میشود.
-
سوختوساز یا متابولیسم بدن
سوخت و ساز بدن با فعالیتهای سنگین رابطهی مستقیم دارد. هرچه فعالیت سنگینتر باشد، سوخت و ساز چربی بیشتر میشود و در نتیجه چربیهای تزریق شده، کمتر ماندگار خواهند بود.
-
میزان آبی که در طول روز مینوشید
تشنگیT گرسنگی کاذب ایجاد میکند. بنابراین زمانی که تشنه باشید، چربیها سریعتر تجزیه میشوند. پس روزانه به مقدار کافی آب بنوشید. آب کافی علاوه بر آنکه به ماندگاری چربی تزریق شده کمک میکند، پوست را هیدراته نگه میدارد و از چروک شدن پوست جلوگیری میکند.
-
دستکاری محل تزریق تا چند روز اول
این مسئله نیز در ماندگاری چربی تزریق شده، تأثیر خواهد داشت. بنابراین برای ماندگاری بیشتر، در روزهای ابتدایی پس از تزریق نباید محل تزریق شده را دستکاری کرد.
-
بهکاربردن چربی تصفیه شده
پس از آن که پزشک متخصص چربیها را از بدن خارج کرد، باید آنها را تصفیه کند. اگر خالصسازی چربیها بهدرستی انجام نشود، نتیجه دلخواه از تزریق حاصل نمیشود و ماندگاری آن کمتر خواهد بود.
-
روش تزریق
روشهای مختلفی برای تزریق چربی وجود دارد. یکی از این روشها نانوفت نام دارد که در آن از محتوای درون سلولهای چربی برای تزریق استفاده میشود. اثربخشی و ماندگاری این روش بیش از روشهای دیگر است.
در مجموع باید گفت، ماندگاری تزریق چربی در مقایسه با ژل و فیلرهای دیگر، بیشتر است و تزریق چربی چند سال دوام دارد. همچنین مراقبتهای پس از تزریق در میزان ماندگاری چربی تزریق شده، مؤثر است؛ اما باید درنظر داشت که ممکن است چربی تزریق شده، در برخی نواحی به صورت دائم و در برخی نواحی به صورت موقت باقی بماند و با گذشت زمان از بین برود.
هزینه تزریق چربی
هزینه تزریق چربی به عوامل متعددی به شرح زیر بستگی دارد:
-
روش برداشتن چربی
برداشتن چربی مهمترین بخش در این عمل است. برداشتن چربی روشهای مختلفی دارد که شامل: لیپوساکشن و لیپوماتیک است. هر یک از این روشها هزینه متفاوتی دارند. روش لیپوساکشن هزینه پایینتری دارد. این روش یکی از روشهای قدیمی است و ممکن است عوارضی به این صورت داشته باشد: خونریزی، کبودی، ورم، اسکار.
روش لیپوماتیک روش دیگری است که هزینه بیشتری دارد. در این روش پزشک متخصص از دستگاهی به نام لیپوماتیک استفاده میکند و با استفاده از ارتعاشات این دستگاه، چربیهای مقاوم بدن را جدا میکند. این دستگاه حسگرهای مخصوص دارد و به سایر بافتهای بدن آسیب نمیرساند. دقت این روش بسیار بالاست و همین امر سبب میشود که هزینه آن بالاتر باشد.
-
حجم چربی تزریق شده
هرچه حجم تزریق چربی بیشتر باشد، هزینه تزریق چربی نیز بیشتر میشود. از طرف دیگر، میزان تزریق چربی به چین و چروکها بستگی دارد. بنابراین هرچه چین و چروکها بیشتر باشد، هزینه تزریق بیشتر خواهد بود.
-
روش تزریق چربی
تزریق چربی به دو روش میکروفت و نانوفت بستگی دارد. هریک از این روشها هزینهای متفاوت از دیگری دارد.
در روش میکروفت چربی را به ذرات میکرومتری تبدیل میکنند؛ درحالیکه در روش نانوفت چربی ساکشن شده را تصفیه و آن را تا ابعاد نانومتری ریز میکنند. ماندگاری روش نانوفت بیشتر و نتایج آن بهتر است و به مراتب، تزریق چربی به روش نانوفت بیشتر از روش میکروفت هزینه دارد.
-
موضع تزریق چربی
موضعی که چربی به آن تزریق میشود، در تعیین هزینه چربی نقش زیادی دارد. برای مثال هزینه فرمدهی به گونه بالا است؛ چرا که حجم چربی لازم برای تزریق به گونه زیاد است، درحالیکه به خط خنده کمتر چربی تزریق میشود. متعاقباً تزریق به گونه زمان زیادی میبرد.
-
دستمزد پزشک و هزینه کلینیک
معمولاً هزینه کلینیک و دستمزد پزشک بسته به خدماتی که کلینیک موردنظر ارائه میکند و میزان تخصص، تجربه و مهارت پزشک متفاوت است. برخی پزشکان تا 6 ماه پس از جراحی، بیماران خود را به صورت رایگان ویزیت میکنند و برخی دیگر، هزینه دریافت میکنند.
-
عمل های ترمیمی
از آنجا که چربیهای تزریق شده، جذب بدن میشوند و حجم خود را از دست میدهند، نیاز به تزریقهای مجدد وجود دارد. گاهی نیز مراقبتهای پس از عمل بهدرستی انجام نمیشود و چربیها حرکت کرده یا از بین میروند. در این مواقع نیز نیاز است که پزشک عمل ترمیمی انجام دهد و مجدداً چربی تزریق کند. تزریقهای مجدد و عمل ترمیمی خود هزینههای اضافی دارد.
-
هزینه های قبل و بعد از عمل
تزریق چربی شامل هزینههای قبل و بعد از عمل نیز میشود. این هزینهها از این قرارند:
- آزمایشهایی که برای تعیین وضعیت جسمی فرد گرفته میشود. این آزمایشها مشخص میکند که میزان چربی موردنیاز برای تزریق چقدر است.
- پانسمان
- داروهای تقویتی
- گنهای مخصوص
آیا تزریق چربی درد دارد؟
در حالت کلی، تزریق چربی به نقاط مختلف بدن، در قیاس با سایر روشهای درمانی، روشی دردناک نیست. البته قبل از این کار، بیحسی موضعی به بدن فرد وارد میشود؛ اما به طور کلی میزان دردناک بودن یا نبودن تزریق چربی، به میزان تحمل فرد نیز بستگی دارد. همچنین لازم به ذکر است که پس از تزریق چربی، در صورت وجود احساس درد، با تشخیص پزشک، میتوانید از مسکن و آرام بخشها استفاده کنید تا بتوانید در مقابل این دردهای خفیف، غلبه کنید.
بنابراین تزریق چربی دردناک نبوده و تنها گاهی ممکن است تا چند روز پس از عمل، تورم و کبودی پیدا کنید. به طور کلی، میزان تجربه پزشک متخصص، آستانه تحمل فرد، اندازه سورن و نوع پرکننده یا حجم دهنده مورد استفاده در طول عمل، از جمله عواملی است که بر میزان درد وابسته است.
تفاوت تزریق چربی با تزریق ژل چیست؟
از آنجایی که در تزریق چربی از سلولهای چربی افراد به جای ژل یا فیلر استفاده میشود، تزریق چربی ماندگاری و نتیجه بهتری دارد. به دلیل هزینه بالاتری که تزریق چربی و انجام ساکشن دارد بسیاری از افراد تزریق ژل را ترجیح میدهند.
چربیها نسبت به سایر مواد از انعطاف پذیری بیشتری برخوردارند و جایگزین بسیار مناسبی برای موادی چون ژل و بوتاکس هستند. چربی دارای منابع غنی از سلولهای بنیادی است که میتواند منجر به جوانه زدن پوست زیرین در ناحیه درمانی شود.
نتیجه گیری
آنچه در این مقاله بیان شد نکات کلی و مهمی بود که در هنگام تزریق چربی باید به آن توجه کنید. داشتن اطلاعات کافی اولین قدم از انجام این عمل زیبایی می باشد. در صورتی که با توجه به مطالب بیان شده تصمیم به انجام این عمل زیبایی گرفتهاید، مرحله بعدی انجام مشاوره با متخصصان و پزشکان این حوزه است. شما می توانید با پزشکان و متخصصان کلینیک زیبایی آنیل وقت مشاوره دریافت کنید.
سوالات متداول
در صورت لاغر شدن پس از عمل تزریق چربی، چربی های تزریق شده نیز از بین رفته و اثر عمل از بین می رود
به طور کلی قیمت تزریق چربی به عوامل مختلفی مانند: تخصص و سابقه پزشک، مقدار ناحیه مورد نظر، محل برداشت چربی و هزینه بیمارستان بستگی دارد
به دلیل برداشت چربی از بدن فرد، باید گفت که این کار عوارض دائمی ندارد. اما عوارض موقتی مانند: تورم، کبودی، تغییر رنگ پوست و تجمع مایعات وجود دارد آیا تزریق چربی دائمی است؟
قیمت تزریق چربی به صورت چقدر است؟
تزریق چربی چه عوارضی دارد؟
5 دیدگاه ها
ممنون از اطلاعات کامل و جامعی که در این باره در اختیارمون گذاشتین.
سلام دوست عزیز. خوشحالیم که توانستیم مفید باشیم و رضایت شما رو جلب کنیم.
سلام. تا چند وقت بعد از تزریق چربی می تونم ورزش کنم؟
سلام دوست عزیز;
خیر بعد از تزریق چربی باید حداقل 10 روز تا چند هفته، از انجام ورزش های سنگین خودداری کنید.
سلام خسته نباشید. تفاوت فیلر با تزریق چربی چیست؟