کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت مو به روش میکروگرافت
دسته‌بندی مو و ابرو
نویسنده دکتر امیر آذری فر
زمان مطالعه
تاریخ انتشار ۱۴ شهریور ۱۴۰۰
5
(1)

تاثیر فوق‌العاده‌ای که مو بر روی ظاهر انسان ایجاد می‌کند، به هیچ وجه قابل انکار نیست. به همین علت متقاضیان پیوند مو در دنیای امروز روز به روز بیشتر می‌شوند و علم پزشکی روش‌های نوینی برای کاشت ارائه می‌دهد. در اکثر مواقع جدیدترین روش کاشت به عنوان بهترین متد پیوند مو شناخته می‌شود. کاشت مو به روش میکروگرافت در حال حاضر بهترین روش کاشت مو در دنیا معرفی شده است.

کاشت مو به روش میکروگرافت

شاید در اولین مرحله برای درمان ریزش موهای خود، ممکن است به سمت روش‌های خانگی بروید و پس از چند ماه نتیجه بگیرید. اما از طرفی اگر مشکل شما ادامه پیدا کند قطعا تصمیم می‌گیرید به متخصص پوست و مو و کلینیک‌های زیبایی مراجعه کنید. در این مرحله نیز ممکن است مشکل شما با گذراندن چند جلسه از روش‌هایی مثل مزوتراپی مو یا پی آر پی مو حل شود. در مراحل بعدی پزشک با توجه به شرایط جسمانی شما و با مشاهده آزمایشات کاشت مو را به شما پیشنهاد می‌کند. مهندسین پزشکی طی گذشت چندین سال روش‌های پیوند طبیعی مو را ارتقا دادند تا عوارض بعد از کاشت و خطاهای احتمالی پزشکان را کاهش دهند. اکنون روش میکروگرافت بهترین و جدیدترین متد کاشت برای شماست.

کاشت مو به روش میکروگرافت

مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت

روش‌های کاشت به طور کلی سه مرحله برداشت واحدهای فولیکول مو، آماده‌سازی گرافت‌های مو و پیوند گرافت‌ها را دارند. اما در این بخش به طور اختصاصی و جزئی مراحل کاشت مو به روش میکروگرافت را بررسی می‌کنیم. توجه داشته باشید همه این مراحل در صورت تشخیص پزشک و صلاحیت داشتن شما برای عمل، اجرا می‌شوند.

  1. در ابتدا باید موها تراشیده شوند و پوست سر تماما ضدعفونی شود. در این مرحله بی حسی موضعی نیز انجام می‌شود و پوست سر آماده برداشت فولیکول‌های مو از بانک مو می‌شود.
  2. اگر میزان طاسی و نواحی خواستار پیوند زیاد باشد، با تکنیک تریکوفیتیک اسکارلت، برداشت گرافت‌های مو آغاز می‌شود. اما اگر نیازی به فولیکول زیادی نباشد، از هولدرهای اتوماتیک برای برداشتن گرافت‌ها استفاده می‌شود. این هولدرها در اندازه میکرون طراحی می‌شوند و بسیار ظریف و دقیق هستند.
  3. پس از نگهداری از گرافت‌های مو، آن‌ها را به وسیله دستگاه میکرو ایمپلنتر داخل پوست سر قرار می‌دهند و عمل کاشت مو انجام می‌شود.

فواید کاشت مو به روش میکروگرافت چیست؟

روش کاشت مو با استفاده از میکروگرافت یکی از بهترین روش‌ها بوده که باعث شده در سال‌های اخیر افراد بیشتری از این روش استفاده کنند. کاشت مو به روش میکروگرافت مزایای فراوانی به همراه دارد که بعضی از مهمترین آن‌ها در ادامه بیان شده است.

  • غیر قابل تشخیص بودن: مزیت اصلی روش میکروگرافت این است که نتایج نهایی کار، اکثرا غیرقابل تشخیص است. زیرا گرافت‌های جایگذاری شده، موهای جدید را درست مانند محل قبلی خود رشد می‌دهند.
  • خطوط طبیعی مو: روش میکروگرافت روشی است که در آن خطوط موی کاشته شده، بسیار طبیعی جلوه می‌کنند. بدین صورت که خطوط مو، مرزهای صورت را مشخص می‌کنند و در زیبایی ظاهری افراد تاثیر بسیار زیادی دارند.
  • نتیجه دهی خوب: کاشت مو با میکروگرافت روشی بسیار موثر برای دستیابی به مویی با ظاهری زیبا است. اگر چه ممکن است بیش از یک جلسه برای دستیابی به تراکم مطلوب لازم باشد. اما استفاده از روش میکروگرافت در نهایت ظاهری طبیعی، پرتراکم و زیبا خواهد داشت. این روش بیشترین تراکم مو را نسبت به روش‌های دیگر دارد.

عوارض کاشت مو به روش میکروگرافت چیست؟

کاشت مو به روش میکروگرافت، یک تکنیک ایمن و کم تهاجمی برای کاهش موست. با این حال مانند هر روش دیگری ممکن است عوارض جانبی مخصوص به خود را داشته باشد:

ایجاد تورم و کبودی پس از کاشت

تورم و کبودی یکی از عوارض کوتاه مدت کاشت مو با روش میکروگرافت است که علت اصلی آن به دلیل پاسخ طبیعی بدن به فرآیند کاشت است. به دلیل اینکه در طول عمل، برش‌های کوچکی برای قرار دادن گرافت‌های مو بر روی سر ایجاد می‌شود، باعث گشاد شدن رگ‌های خونی و تجمع مایع در بافت‌های اطراف آن می‌شود.

احساس درد و ناراحتی

بیماران ممکن است در دوران نقاهت بعد از انجام این عمل، احساس درد یا ناراحتی کمی داشته باشند. این یک عارضه جانبی رایج است که پس از سپری شدن این دوره، به طور کامل رفع می‌شود. بنابراین بهتر است بدون هماهنگی پزشک از مسکن‌ استفاده نکنید. چون باعث رقیق شدن خون شده و احتمال خونریزی زخم‌ها را افزایش داده و احتمال بهبود آن را به تاخیر می‌اندازد.

پوسته شدن و قرمزی

بعد از کاشت موی میکروگرافت، پوسته‌های قرمز نقطه‌ای مانند در زیر ساقه‌های موی کاشته‌شده پدیدار خواهند شد که در روزهای ابتدایی بعد از عمل قابل مشاهده خواهند بود. در صورت رعایت مراقبت های بعد از کاشت مو و توصیه‌های پزشک، پس از 10 الی 15 روز، ظاهر مو حالت طبیعی خود را بدست خواهد آورد.

عفونت های احتمالی

گرافت موهای کاشته شده، در زمانی که زخم‌ها هنوز کامل بهبود نیافته‌اند، بسیار حساس است. با آلوده ‌شدن حتی کوچکترین قسمت سر، باکتری‌ها به سرعت بین تمام گرافت‌ها پخش می‌شوند و به تمام موهای کاشته شده آسیب می‌رسانند. البته در نظر داشته باشید که احتمال اینکه در روش کاشت مو به روش میکروگرافت به عفونت دچار شوید، بسیار نادر است.

کاندیدای مناسب کاشت مو به روش میکروگرافت

کاشت به روش میکروگرافت از جمله روش‌هایی است که برای اغلب افراد می‌توان از آن استفاده کرد. با این وجود برخی افراد از انجام این روش نتیجه بهتری می‌گیرند و کاندید مناسب‌تری برای کاشت میکروگرافت محسوب می‌شوند که این افراد شامل:

  • کسانی‌که دچار کم‌پشتی یا طاسی موضعی یا وسیع بر روی سر خود هستند.
  • افرادی که به‌دنبال افزایش تراکم موها و پرپشت شدنشان هستند.
  • افرادی که ریزش موضعی در نواحی ابرو یا ریش خود دارند.

کاشت مو میکروگرافت به چه کسانی توصیه نمی شود؟

عمل کاشت مو به روش میکروگرافت ممکن است برای افراد زیر مناسب نباشد:

  • افراد زیر ۳۰ سال
  • افرادی که اضطراب و افسردگی شدید دارند
  • افرادی که به کندن موهای ابرو و صورت خود عادت دارند.
  • افراد مبتلا به بیماری ‌لوپوس، لیکن پلان یا پسوریازیس شدید
  • افرادی که دیابت شدید دارند
  • کسانی که به اختلالات انعقاد خون و بیماری ‌های عفونی مانند ایدز و سیفیلیس دچار هستد.
  • افرادی که بانک موی ضعیفی دارند
  • افراد تحت شیمی درمانی یا پرتودرمانی هستند
  • کسانی که دچار ریزش موی سراسری در پوست سر خود هستند
  • افرادی که پس از جراحی دچار عوارض و حساسیت‌های خاصی می‌شوند

با وجود تمام این موارد، قبل از تصمیم‌ گیری در مورد عمل میکروگرافت، مهم است که با پزشک متخصص مشورت کرده تا شرایط شما را به دقت بررسی کند و بهترین راهنمایی را به شما ارائه دهد.

مراقبت های بعد از کاشت مو میکروگرافت

دقت در رعایت توصیه‌های پزشکی و ایمنی‌های لازم پس از انجام میکروگرافت مو باعث می‌شود که زخم‌های عمل خیلی زود بهبود پیدا کنند و موهای تازه به خوبی رشد کنند. در ادامه مهمترین نکاتی که بعد از کاشت مو به روش میکروگرافت باید رعایت کنید را بیان کرده‌ایم:

  • از یخ استفاده کنید؛ فقط توجه داشته باشید که نباید یخ را به‌صورت مستقیم بر روی ناحیه اهداکننده یا ناحیه کاشت قرار دهید و آن را بین دستمال یا پارچه‌ای قرار دهید.
  • تا تمام شدن زمان نقاهت، در خانه استراحت کنید.
  • از دست‌کاری کردن زخم‌ها و کندن آن‌ها خودداری کنید.
  • تا زمان خوب شدن زخم‌ها، از رفتن به حمام خودداری کنید.
  • بعد از خوب‌شدن زخم‌ها و کسب اجازه لازم، حتما از شامپوهای مخصوصی که پزشک برای شما تجویز می‌کند برای شست‌وشوی سر خود استفاده کنید.
  • بعد از انجام جراحی، حتما در زمان‌های تعیین شده برای معاینه نزد پزشک بروید تا از روند بهبودی خود اطلاع یابید.
  • از غذاهای سالم و آب زیاد استفاده کنید تا بر روی کاهش دوران نقاهت و بهبودی سریع شما موثر باشد.
  • تا یک ماه بعد از جراحی، از انجام ورزش‌های سنگین خودداری کنید.

آمادگی قبل از کاشت مو به روش میکروگرافت

حتما به این نکته توجه داشته باشید که قبل از کاشت مو به روش میکروگرافت، از شرایط جسمی و بیماری‌های خود به پزشک متخصص بگویید. این موضوع سبب می‌شود که استرس بیمار به‌طور کامل برطرف شده و با اطمینان این کار را انجام دهد. قبل از انجام کاشت مو به روش میکروگرافت پزشک بیمار را به‌طور کامل معاینه کرده و آزمایش‌های لازم را برای او تجویز می‌کند تا سطح سلامتی او را متوجه شود.

پس از پایان تمام این معاینات ، پزشک متخصص به این نتیجه می‌رسد که آیا میکروگرافت روش مناسبی برای شما هست یا خیر. بعد از اینکه پزشک مطمئن شد این روش برای شما بهترین است و بیمار نیز تصمیم قطعی خود برای انجام این جراحی را اعلام کرد، توصیه‌های لازم برای نتیجه گیری بهتر به بیمار گوشزد می‌شود.

تفاوت روش میکروگرافت با بقیه روش ها

در این مرحله قطعا برای شما سوال پیش می‌آید که کاشت مو به روش میکروگرافت چه فرقی با بقیه روش‌ها دارد و یا برتری آن نسبت به روش‌های شناخته شده دیگر کاشت چیست؟ در پاسخ به این سوال، یک مقایسه جامع درباره روش‌های متفاوت کاشت را تهیه کردیم تا با خیال راحت بهترین متد پیوند مو را برای خودتان انتخاب کنید.

مقایسه میکروگرافت و FUT

در روش FUT فولیکول‌های مو به صورت یک نوار بیضی شکل با تیغ مخصوص و دستی جدا می‌شوند و در پایان کار جای اسکار باقی می‌ماند. اما در روش میکروگرافت فولیکول‌های مو به صورت تکی و با هولدر مخصوص جدا می‌شوند؛ همچنین اصلا جای زخم و اسکار باقی نمی‌ماند و احتمال خطای انسانی بسیار پایین است.

مقایسه میکروگرافت و FUE

در روش FUE واحدهای فولیکول به حالت تکی اما دستی جدا می‌شوند. همینطور قبل از برداشت، باید روی پوست سر برش ایجاد شود. زمان این عمل نیز نسبت به روش میکروگرافت بیشتر است. اما در روش میکروگرافت هیچ نیازی به ایجاد برش نیست و فعالیتی به صورت دستی انجام نمی‌شود.

مقایسه میکروگرافت و SUT

در کاشت مو به روش sut که آن هم یکی از جدیدترین روش‌های کاشت است، تعداد 1500 الی 2000 گرافت پیوند زده می‌شود. همچنین دقت دستگاه SUT از هولدر میکروگرافت کمتر است. در روش میکروگرافت امکان پیوند تا 4000 گرافت نیز وجود دارد. اما این دو روش در زمان تفاوتی ندارند و حدود 3 الی 6 ساعت بازه زمانی عمل پیوند مو به این دو روش است.

مقایسه میکروگرافت و SUT

هزینه پیوند مو به روش میکروگرافت

از آن جایی که این روش از جدیدترین روش‌های موجود است، قطعا نسبت به بقیه روش‌ها هزینه بیشتری دارد. اما در مورد هزینه کاشت مو در کلینیک‌های زیبایی مبلغ واضح و مشخصی وجود ندارد. این هزینه به مواردی مثل متخصص شما و مهارت او، کلینیک و روش کاشت بستگی دارد. اما هزینه کاشت مو به روش میکروگرافت هنوز معیار ثابتی پیدا نکرده است.

بهترین کلینیک پیوند مو به روش میکروگرافت

به طور حتم انتخاب کلینیک کاشت مو برای متقاضیان این عمل، اهمیت فراوانی دارد. اما انتخابات زیادی برای پیدا کردن کلینیک کاشت مو به روش میکروگرافت وجود ندارد زیرا در ایران هنوز فراگیر نشده است و در چند کلینیک منتخب می‌توانید کاشت مو به روش میکروگرافت انجام دهید. کلینیک زیبایی آنیل، بهترین کلینیک کاشت مو در غرب تهران، برای رفاه حال مراجعان عزیز امکان کاشت مو قسطی را برای افرادی که امکان پرداخت به صورت یکجا ندارند را فراهم کرده است و آماده خدمت رسانی به شما عزیزان جهت انواع عمل زیبایی مانند کاشت مو، می‌باشد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای 5 / 5. تعداد رای: 1

هنوز رای ثبت نشده است.

تخفیفات آنیل
contact icon جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید تماس با ما
نظرات
2 دیدگاه در "کاشت مو به روش میکروگرافت"
فصیحی گفت:

من شنیدم به جز این روش هیچکدم اصللا خوب نیستند

کلینیک زیبایی آنیل گفت:

بستگی به بانک مو شما و تشخیص پزشک دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *