لیزر بیکینی (لیزر موهای زائد واژن)

لیزر بیکینی
دسته‌بندی مجله زیبایی
نویسنده دکتر امیر آذری فر
زمان مطالعه
تاریخ انتشار ۱۹ تیر ۱۴۰۰
0
(0)

لیزر موهای زائد در بدن هم به صورت کامل (کل بدن)، هم به صورت جداگانه به عنوان مثال لیزر دست و یا پا، لیزر بیکینی، صورت و غیره، انجام میشود. امروزه بهترین دستگاه لیزر موهای زائد را در آرایشگاه‌، کلینیک و حتی در خانه‌ها می‌توان یافت. نور فقط در صورت برخورد به اشیا تاریک جذب می‌شود و در صورت برخورد با اشیا روشن و آب منعکس می شود؛ به همین دلیل است که اشعه لیزر با برخورد به موهای تیره آن‌ها را از بین می‌برد. فرایند از بین رفتن موهای زائد این گونه است که دستگاه با انتشار اشعه‌ نور به فولیکول‌های مو رنگدانه‌های موجود را از بین برده و مو را از بین می‌برد.

مطلب پیشنهادی: قیمت لیزر موهای زائد چقدر است؟

چرا انتخاب درست اپراتور و کلینیک حائز اهمیت است؟

ملانین به طور طبیعی در همه‌ی پوست‌ها وجود دارد و کار آن رنگ بخشیدن به پوست و مو می‌باشد. دو نوع ملانین وجود دارد:

  • Eumelanin : به مو رنگ قهوه‌ای و یا سیاه می‌دهد.
  • Pheomelanin: به مو رنگ قرمزی و یا بلوند می‌دهد.

همانطور که بالاتر توضیح دادیم لیزر موهای زائد فقط روی موهایی با رنگ‌های تیره تاثیرگذار است و روی کسانی که موهای تیره ندارد تاثیر عکس خواهد گذاشت. در واقع ممکن است باعث زخیم شدن، تیره شدن، و یا حتی افزایش موها می‌شود. داشتن اطلاعات کافی نیز احتمال بروز سوختگی را کم می‌کند. شما باید به کلینیک معتبر مراجعه کنید و توسط اپراتور حرفه‌ای که نوع پوست شما را به خوبی تشخیص دهد لیزر انجام دهید. کلینیک آنیل با کادری مجرب خدمات حرفه‌ای لیزر به شما ارائه می دهد.

آیا لیزر، موها را برای همیشه از بین می‌برد؟

در جواب به این سوال باید بگویم که خیر؛ در موارد بسیاری مشاهده شده که بعد از اتمام دوره درمان و گذشت زمان در بعضی از نواحی بدن رویش مجدد مو دیده شده؛ این بدان معناست که اگرچه لیزر درمانی باعث کاهش دائمی تعداد مو می‌شود، اما منجر به از بین رفتن دائمی تمام موها نخواهد شد.

لیزر بیکنی راهی برای حذف موها ناحیه تناسلی

عوارض جانبی لیزر بیکینی چیست؟

احتمال بروز عارضه جانبی بعد از لیزر وجود دارد که اکثر این عوارض جزئی و موقت است و در غیر این صورت حتما باید به متخصص پوست مراجعه کرد.

خارش و کهیر

در مورد لیزر بیکینی، حساسیت‌های پوستی به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوارض این روش شناخته می‌شوند. این حساسیت‌ها به دلیل برخورد مستقیم اشعه لیزر و ایجاد گرما در پوست ایجاد می‌شوند. اما، با توجه به اینکه هر پوستی متفاوت است و نیاز به درجه تنظیم متفاوتی دارد، این موضوع نیازمند توجه و تخصص فنی است. بهترین راه برای جلوگیری از حساسیت‌های احتمالی و دستیابی به نتایج بهتر، مشاوره با تکنسین‌های متخصص است. 

قرمزی و تحریک پوست

لیزر موهای زائد به فولیکول‌های مو آسیب میرساند؛ بدن به این روند واکنش نشان میدهد و بسیاری از افراد بعد از لیزر در نواحی قرمزی و التهاب را تجربه می‌کنند. در این حین پوست ممکن است سوزن سوزن شود و یا احساس کنید که کمی ورم دارد. این حالت در ناحیه‌ای که لیزر بیکینی انجام شده به علت نازک بودن پوست و زخیم بودن مو بیشتر احساس می‌شود.

زگیل تناسلی

این عارضه به شدت خطرناک است و می‌تواند مشکلات پوستی جدی‌تری را برای شما به همراه داشته باشد. علاوه بر این، این مشکل می‌تواند قابلیت انتقال در روابط جنسی را داشته باشد و حتی بر روابط شما تأثیرگذار باشد. در صورت مشاهده این عارضه، باید به زودی به پزشک متخصص مراجعه کنید تا اقدامات لازم برای درمان و پیگیری آن انجام شود.

پوسته پوسته شدن

پوسته پوسته شدن مسئله جزئی است اما میتواند ناخوشایند باشد. با استفاده از مرطوب کننده در این نواحی بعد از درمان میتوان از زخم شدن جلوگیری کرد.

تغییر رنگ در پوست

امکان دارد در برخی از افراد در نواحی لیزر شده تغییر رنگ را مشاهده کنند؛ کسانی که دارای پوست روشن تری هستند ممکن است تغییرات تیره تری را تجربه کنند و افرادی که دارای پوست تیره هستند بالعکس تجربه روشن شدن در آن نواحی را تجربه می‌کنند البته که این تغییرات موقتی هستند و به مرور زمان پوست به حالت اولیه برمیگردد.

عفونت کردن پوست

اگر بعد از لیزر دچار عفونت شدید حتما به متخصص پوست مراجعه کنید تا به روند بهبودی کمک کند و از بوجود آمدن خطرات بعدی جلوگیری کند.

سوختگی در ناحیه لیزر شده

اگر در انتخاب کلینیک برای درمان دقت نکنید این احتمال بوجود می‌آید. احتمال سوختگی در ناحیه‌ای که لیزربیکینی انجام میشود بیشتر از نواحی دیگر وجود دارد.

آیا لیزر بیکینی درد دارد؟

سالهاست که لیزر بیکینی انجام می‌شود؛ کنترل موهای این ناحیه از دغدغه‌های مداوم است، شما میتوانید با ژیلت موهای زائد این ناحیه را از بین ببرید که قطعا بعد از چند روز مجددا رشد میکند چه بسا بیشتر از قبل. استفاده از کرم‌های موبر باعث ایجاد حساسیت نیز در ناحیه بیکینی می‌شود. یکی دیگر از روش‌های رایج، اپیلاسیون است که علاوه بر درد و رویش مجدد مو بعد از چند روز احتمال زیر پوستی شدن مو و جوش زدن نیز وجود دارد.

سوالی که در ذهن خیلی از شما عزیزان بوجود می‌آید این است که آیا این روند درد دارد یا خیر! درد در نواحی که لیزر مشود قظعا وجود دارد برخی می‌گویند درد لیزر شبیه به اپیلاسیون می‌باشد، اما ما میگوییم میزان این درد در جلسات مختلف با توجه به شدت اشعه و همچنین میزان تحمل فرد متفاوت است. لیزر بیکینی دردناک تر از بقیه نواحی می‌باشد.

توصیه های مهم قبل از لیزر بیکینی

برای اینکه عوارض لیزر بیکینی کمتر شود، پیشنهاد می شود اقدامات زیر را انجام دهید:

  • شیو کردن ناحیه بیکینی با تیغ یا ژیلت: برای اینکه ناحیه لیزر دچار سوختگی نشود، یک روز قبل از لیزر موهای بیکینی خود را با تیغ یا ژیلت اصلاح کنید.
  • قبل از مراجعه به کلینیک لیزر، حمام کنید. رعایت بهداشت ناحیه بیکینی قبل و بعد از لیزر از اقدامات مهمی است که می تواند عوارض لیزر مانند سوزش، خارش و عفونت را کاهش دهد.
  • استفاده از کرم های بی حس کننده: قبل از مراجعه به کلینیک لیزر، ناحیه بیکینی خود را به دلیل حساس و نازک بودن پوست، از کرم های بی حسی مانند زایلاپی استفاده کنید تا هنگام لیزر درد یا سوزش احساس نکنید.
  • تمیز بون محل لیزر: اگر قبل از لیزر از کرم های بی حسی استفاده کردید، دقیقا قبل از انجام لیزر آن ناحیه را تمیز کنید. وجود یک کرم روی پوست موجب سوختگی بیکینی خواهد شد.

نکات مهم بعد از لیزر بیکینی

  • بعد از لیزر تا 24 ساعت در برابر نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
  • بعد از لیزر لباس نرم و گشاد بپوشید تا پوستتان دچار اصطکاک نشود.
  • در حین لیزر موهای زائد، از حمام آفتاب و سولاریوم استفاده نکنید.
  • اگر ناحیه لیزر متورم شد و احساس درد داشتید، از کمپرس یخ استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی: لیزر موهای زائد آقایان

لیزر موهای زائد واژن

آیا لیزر بیکینی سرطان زاست؟

برخی افراد به اشتباه فکر می‌کنند که هر نوع پرتوی نوری می‌تواند باعث سرطان شود. اما باید گفت انرژی نور در بهترین دستگاه لیزر موهای زائد تنها به لایه سطحی پوست نفوذ کرده و بر فولیکول‌های مو تأثیر می‌گذارد؛ بنابراین، استفاده از لیزر برای حذف موهای زائد خطری برای آسیب به DNA ندارد. تا کنون، هیچ شواهدی دال بر اینکه لیزر باعث سرطان پوست شود، پیدا نشده است.

در موارد خیلی نادر، لیزر ممکن است که موجب تاول زدن ، زخم شدن و پوسته پوسته شدن شود و تغییری در پوست ایجاد کند. در رابطه با استفاده از دستگاه‌های لیزر فرسوده و قدیمی که غیر ساینده می‌باشند، باید این نکته را بیان کنیم که موجب افزایش تولید کلاژن و جوانسازی پوست می‌شود. هیچ یک از دستگاه‌های لیزر نمی‌توانند در ابتلا به سرطان پوست تاثیر بگذارند.

نتیجه گیری

برای رفع تیرگی موهای زائد، لیزر بیکینی بهترین گزینه است. ما در کلینیک لیزر موهای زائد آنیل از بهترین دستگاه لیزر موهای زائد که مناسب انواع پوست هستند استفاده می‌کنیم و به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم که به جای روش‌های قدیمی، دردناک، بی فایده و آزار دهنده از مزایای لیزر بهره ببرید.

آیا لیزر بیکینی یاعث بروز سرطان می‌شود؟

خیر این باور اشتباه است و به هیچ عنوان سرطان نمیتواند از عوارض لیزر بیکینی باشد.

آیا بعد از لیزر بیکینی میتوان در معرض آفتاب قرار گرفت؟

خیر، تقریبا تا 6 هفته بعد از لیزر امکان اینکه در معرض مستقیم آفتاب قرار بگیرید وجود ندارد، زیرا احتمال بروز لک در نواحی لیزر شده به شدت بالاست.

آیا لیزر بیکینی باعث نازایی میشود؟

خیر این مورد هم یکی دیگر از باورهای غلط در مورد لیزر بیکینی می‌باشد.

چند جلسه برای از بین رفتن موها در لیزر بیکینی است؟

تقریبا با 8 جلسه لیزر میتوان 80 درصد از موهای زائد را از بین برد. تعداد این جلسات بستگی به میزان رشد مو و نوع دستگاه متغیر می‌باشد.

آیا لیزر بیکینی برای آقایان هم نیز انجام میشود؟

بله، لیزر در همه نواحی برای آقایان نیز انجام می‌شود.

آیا لیزر بیکینی عوارضی برای دختران مجرد دارد؟

خیر هیچ گونه عوارضی برای دخترانی که لیزر بیکینی انجام می‌دهند، وجود ندارد. توصیه می‌شود قبل از انجام لیزر بیکینی با پزشک مشاوره کنید.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای 0 / 5. تعداد رای: 0

هنوز رای ثبت نشده است.

contact icon جهت دریافت مشاوره با ما در ارتباط باشید تماس با ما
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *