پلاسما جت چیست؟

پلاسما جت
Author دکتر امیر آذری فر
Reading time
Published at ۱۰ مهر ۱۴۰۱
5
(2)

پلاسماجت روشی جدید، غیرتهاجمی و غیرجراحی برای جوانسازی و لیفت پوست، بهبود ظاهر پوست و رفع مشکلات پوستی، کاهش چین و چروک پوست است. پلاسماجت می تواند مشکلاتی مانند لک های پوستی، چین و چروک های پوست، افتادگی پلک، جای زخم و اسکار را برطرف کند. در این مقاله از کلینیک زیبایی آنیل به معرفی این روش جوانسازی، مزایا و معایب آن، دوره نقاهت، مراقبت های قبل و بعد از آن می پردازیم.

پلاسما جت چیست؟

روشی درمانی برای برطرف سازی مشکلات رایج پوستی با استفاده از پلاسماست که با تأثیر بر غشای پوست، می تواند باعث پاکسازی صورت و جوانسازی آن شود. در این روش، لایه های پوستی در یک ناحیه خاص، تخریب می شوند و با افزایش سرعت آبرسانی و کلاژن سازی، سلول های پوستی بازسازی می شوند و پوست، ظاهری کاملا سالم و زیبا پیدا می کند.

برخلاف تصور عمومی در پلاسما جت، سلول های پوستی نمی سوزند و پوست دچار آسیب و سوختگی نمی شود. در این روش، یون های مثبت و منفی موجود در پلاسما باعث تحریک و تسریع روند رشد و بازسازی سلول های پوستی می شوند و از این طریق، پوست بهبود می یابد. اگرچه در این روش، ممکن است زخم های ریزی روی پوست ایجاد شود؛ اما این زخم ها کاملا بهبودپذیر و موقتی هستند و به سرعت از بین می روند.

پلاسما جت

پلاسما جت چه کاربردی دارد؟

مهم ترین کاربردهای پزشکی و زیبایی پلاسما جت، به شرح زیر می باشد:

  1. لیفت غبغب
  2. لیفت شقیقه
  3. پاک کردن تاتو
  4. گودی زیر چشم
  5. لیفت و کاهش سایز بینی
  6. درمان جای زخم و اسکارهای پوست
  7. از بین بردن خال های نقاط مختلف بدن
  8. درمان انواع ترک های پوستی ناشی از افزایش وزن، حاملگی و بلوغ
  9. پلاسماجت پلک برای درمان افتادگی پلک
  10. برطرف کردن خطوط ریز دور چشم، خط خنده، خطوط پیشانی
  11. درمان ضایعات پوستی از قبیل زگیل و فیبروئیدها

پلاسما جت چه کاربردی دارد؟

عمل پلاسما جت، شامل چه مواردی است؟

همانطور که پیش تر نیز به آن اشاره کردیم، پلاسماجت یکی از بهترین روش ها برای جوانسازی پوست و شامل موارد زیر است:

پلاسما جت پلک

پلاسما جت پلک، یکی از روش هایی است که برای زیباسازی و جوان سازی پلک های افتاده، مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش، برای درمان افتادگی پلک، چین و چروک ها و خطوط اطراف چشم استفاده می شود. درصورتیکه چین و چروک ها عمیق نباشند و افتادگی پلک زیاد نباشد، تنها با یک جلسه پلاسما جت، می توان ظاهر چشم ها را تغییر داد.

پلاسما جت پشت لب

پلاسما جت پشت لب جهت برطرف سازی خطوط و چین و چروک های اطراف لب و نیز به منظور بهبود جریان خون در بافت لب و افزایش حجم لب و همچنین فرم دهی به آن، مورد استفاده قرار می گیرد. فرم دهی و لیفت لب با استفاده از پلاسما جت، ماندگاری بیشتری نسبت به روش های مشابه، مانند تزریق ژل و فیلر دارد.

پلاسما جت خط اخم

چین و چروک های پیشانی و بین ابروها که به خطوط اخم نیز معروف هستند، از مهم ترین مواردی هستند که زیبایی و جوانی چهره را تحت تأثیر قرار می دهند. در این روش، برای از بین بردن چین و چروک‌ ها و خطوط ناشی از اخم که ظاهر چهره را پیر و اخمو نشان می دهد، از این تکنولوژی استفاده می شود. نحوه عمل پلاسما جت خط اخم نیز به این صورت است که پس از تزریق پلاسما در ناحیه مورد نظر، با افزایش میزان آبرسانی و کلاژن سازی، پوست به صورت طبیعی بازسازی و لیفت می شود و خط اخم به سرعت از بین می رود.

پلاسما جت خط اخم

عمل پلاسماجت بینی

از پلاسماجت بینی برای لیفت بینی و کاهش حجم آن نیز استفاده می شود که این روش به عنوان یک جایگزین مناسب برای جراحی های سنگین و گران قیمت بینی، می تواند باعث لیفت و زیباسازی بینی شود. فرم دهی بینی با پلاسما جت در چند جلسه و بدون برش و خون ریزی انجام می شود و نتایج نسبتا ماندگاری هم دارد.

پلاسماجت غبغب

رفع غبغب، یکی از اصلی ترین و پرطرفدارترین کاربردهای پلاسما جت است که به طور قابل توجهی می تواند، در زیباسازی و جوان سازی صورت، نقش داشته باشد و چهره را بسیار جوان تر نشان دهد. در این روش، از شات های دستگاه پلاسما برای حذف چربی اضافه در ناحیه غبغب و رفع افتادگی پوست در این ناحیه استفاده می شود.

پلاسما جت گودی زیر چشم

از آنجایی که ناحیه زیر چشم، ناحیه ای بسیار حساس و آسیب پذیر است، هنگام زیباسازی این بخش از صورت، به طور حتم باید ایمن ترین گزینه را انتخاب کنید. پلاسما جت، به عنوان یک روش کاربردی با افزایش آب رسانی و نیز تحریم ساخت کلاژن، می تواند تأثیرات چشمگیری در پر شدن سریع گودی زیر چشم و شادابی بیشتر ناحیه اطراف چشم داشته باشد.

پلاسما جت گودی زیر چشم

مراقبت های بعد از پلاسما جت چیست؟

مراقبت های بعد از پلاسما جت را می توان از مراحل مهمی دانست که برای دست یابی به نتیجه نهایی، بسیار مهم است. در ادامه تمام این مراحل را برای شما بیان می کنیم.

مراقبت‌های اولیه

به مدت 24 تا 48 ساعت از شستن ناحیه درمان شده با آب خودداری کنید. پزشک معمولاً پماد آنتی‌بیوتیکی برای جلوگیری از عفونت تجویز می‌کند که استفاده از آن به بهبودی شماست. همچنین تا بهبود کامل پوست از آرایش کردن در ناحیه درمان شده خودداری کنید. به مدت چند روز از انجام فعالیت‌های سنگین و ورزش‌های سنگین خودداری کنید. هنگام خروج از منزل، حتماً از ضد آفتاب با SPF بالا استفاده کنید تا از آسیب دیدن پوست در برابر اشعه‌های مضر خورشید جلوگیری شود.

مراقبت‌های ثانویه

مصرف میوه‌ها، سبزیجات و آب فراوان به ترمیم پوست کمک می‌کند. خواب کافی نیز به بهبود سریع‌تر پوست کمک می‌کند. از خاراندن یا کندن پوسته‌های ایجاد شده اکیدا خودداری کنید. برای اطمینان از بهبود مناسب و رفع هرگونه مشکل احتمالی، به طور منظم به پزشک مراجعه کنید.

عوارض پلاسما جت چیست؟

از آنجایی که پلاسما جت یک روش درمانی بدون جراحی است، عوارض جانبی خاصی به همراه ندارد و فقط ممکن است در طول درمان، احساس خارش و سوزش خفیف، به وجود بیاید. در برخی مواقع، ممکن است که زخم های ریزی در ناحیه مورد نظر ایجاد شود و یا قرمزی و تورم پوست در منطقه تحت درمان مشاهده شود؛ اما این عوارض، به سرعت از بین می روند و اثری از آن ها باقی نمی ماند.

وجود عوارضی که در بالا به آنها اشاره شد، بسته به نوع پوست، منطقه مورد درمان و سن افراد، بین چند ساعت تا چند روز به طور کامل محو خواهد شد. قابل ذکر است که استفاده از پلاسما جت، برای برخی از افراد ممنوع است، زیرا ممکن است سلامتی آن ها را تحت تأثیر قرار دهد.

چه کسانی نباید عمل پلاسما جت را انجام دهند؟

معمولا افرادی که مبتلا به بیماری های زیر هستند، نباید از روش درمانی پلاسما جت استفاده کنند تا مشکلات جدی و حاد تری برای آن ها به وجود نیاید.

  1. خانم‌ های باردار
  2. افراد مبتلا به صرع
  3. افراد مبتلا به سرطان
  4. افرادی که دیابت کنترل نشده دارند.
  5. افراد درگیر با بیماری‌ های سیستم ایمنی بدن
  6. افراد مبتلا به حساسیت‌ ها و بیماری‌های پوستی
  7. افراد مبتلا به بیماری های خونی، مانند عدم انعقاد خون
  8. افرادی که در ناحیه تحت درمان، زخم فعال و یا هرگونه بیماری پوستی دارند.

شایان ذکر است؛ از نظر پزشکی محدودیتی برای انجام این عمل در گروه ‌های سنی مختلف وجود ندارد؛ اما بهتر است که از این روش درمانی در سنین پایین ‌تر از ۲۰ سال و بالاتر از ۸۰ سال استفاده نشود؛ زیرا در سنین زیر ۲۰ سال، هنوز هورمون ‌های بدن به تعادل نرسیده اند و همین امر سبب از بین رفتن اثرات آن می شود. در سنین بالای 8۰ سال نیز چون شدت آسیب‌ ها و چین و چروک‌ های پوستی بالا است و پوست، خاصیت ارتجاعی خود را از دست داده است، بنابراین بهتر است که این عمل در این سنین انجام نشود.

آنچه در مقاله پلاسماجت خواندید:

این یک روش درمانی برای رفع مشکلات رایج پوستی با استفاده از پلاسما است که با تأثیر بر غشای پوست می‌تواند آن را تمیز و جوان‌سازی کند. در این روش لایه های پوست در یک ناحیه خاص از بین رفته و با افزایش سرعت آبرسانی و تولید کلاژن سلول های پوست بازسازی شده و پوست کاملا سالم و زیبا به نظر می رسد. توصیه می شود که برای انجام عمل پلاسما جت، قبل از هر اقدامی، پزشک متخصص را در جریان پرونده پزشکی و وضعیت جسمانی خود قرار دهید و با وی مشورت کنید.

هر جلسه درمانی چه مدت طول می‏ کشد؟

هر جلسه درمانی با پلاسما جت 15 تا 20 دقیقه طول می ‏کشد که بستگی به ناحیه تحت درمان دارد.

پلاسماجت برای کدام نقاط بدن مناسب است؟

اغلب در نواحی صورت کاربرد دارد. این روش بیشتر برای رفع افتادگی پلک، کوچک کردن بینی‏ های گوشتی و بهبود فرو رفتگی ‏های جوش به کار می‏ رود.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای 5 / 5. تعداد رای: 2

هنوز رای ثبت نشده است.

contact icon Get in touch with us for advice Contact us
Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *