کربوکسی تراپی جای جوش چگونه است؟

کربوکسی تراپی جای جوش
Author دکتر امیر آذری فر
Reading time
Published at ۲۰ آذر ۱۴۰۰
5
(3)

از بین بردن جای جوش و آکنه بر روی پوست صورت اغلب دغدغه بسیاری از افراد است. زیرا یکی آشناترین فاکتورهای زیبایی و جذابیت که اعتماد به نفس شخص را بالا می‌برد، هموار بودن پوست صورت است. امروز با تکیه بر علم در زمینه زیبایی و جوانسازی پوست با متد کربوکسی تراپی جای جوش رو به رو هستیم. کربوکسی تراپی از جدیدترین روش‌های از بین بردن کامل و بدون عوارض جوش‌های صورت است.

این روزها درمان های زیبایی رو به پیشرفت و تحول عظیمی هستند و افراد هر روزه به دنبال راهی برای بهبود وضعیت خودشان می باشند. اگر شما هم به دنبال راهی برای بهبود و زیباتر شدن چهره خود هستید، کربوکسی تراپی گزینه ای عالی برای شماست.

کربوکسی تراپی یک درمان زیبایی غیر تهاجمی است که باعث بهبود وضع ارتجاعی پوست، کاهش ترک پوستی، سیاهی دور چشم می گردد. کربوکسی تراپی عمل تزریق گاز دی اکسید در زیر پوست برای افزایش گردش خون و تحریک پوست، جهت کلاژن سازی است. این عمل در تمامی اقسام بدن می تواند اعمال شود.

همینطور این روش برای اکسیژن سازی در  راستای افزایش گردش خون برای تولید گلبول های قرمز تازه در منطقه ی تحت درمان و تحریک پوستی برای ترمیم و جوانسازی استفاده می شود. افزایش گردش خون باعث خارج شدن مایعات لنفاوی قدیمی و خون راکد در منطقه مورد نظر می گردد. در ادامه بیشتر با روش کربوکسی تراپی جای جوش و نحوه انجام آن آشنا خواهیدشد.

کربوکسی تراپی جای جوش چپیست؟

به درمان جای جوش که با دی اکسید کربن انجام می‌شود، کربوکسی تراپی جای جوش می‌گویند. به طوری که کربن دی اکسید با سوزن بسیار نازک به زیر پوست صورت تزریق می‌شود به صورت زیرجلدی یا زیرپوستی و جای جوش و دیگر مشکلات پوستی برطرف می‌شود. از مزایای کربوکسی تراپی برای جای جوش می توان به مواردی مثل افزایش گردش خون و تحریک تولید کلاژن و کاهش ظاهر اسکار های جوش کمک کند. همچنین کربوکسی تراپی پوست را صاف و یکنواخت می کند و به مرور زمان به بهبود کشسانی پوست کمک می کند. این درمان پوستی به چند جلسه نیاز دارد و نتیجه آن تدریجی مشخص می گردد.

کربوکسی تراپی جای جوش

نحوه کار کربوکسی تراپی جای جوش

با استفاده از یک مخزن حاوی گاز دی اکسید کربن که با لوله‌های سیلکونی یا پلاستیکی به آن مخزن وصل شده‌است، سپس دکتر متخصص با دقت و آرام به تنظیم میزان خروجی این گاز از مخزن می‌پردازد و مقدار تعیین‌شده را به لوله‌ها منتقل می‌کند تا فیلتر درون لوله‌ها ناخالصی‌های این گاز گرفته شود تا برای تزریق به زیر پوست صورت آماده شود. در ادامه دکتر متخصص با استفاده از یک سوزن باریک این گاز فیلتر شده را از لوله‌ها به زیر پوست تزریق می‌کند.

مطلب پیشنهادی: درمان جای جوش با سابسیژن صورت

عوارض کربوکسی تراپی جای جوش

کربوکسی تراپی عارضه ی زیادی ندارد و فقط ممکن است بعد از تزریق دچار عوارض موقتی مانند قرمزی خفیف، احساس گرما در پوست صورت، صدای خس خس در پوست  شوید که با گذشت زمان،  بدون اینکه درمان خاصی صورت بگیرد، رفع می شود.

مزایای کربوکسی تراپی جای جوش

در ادامه به مزایای بی شمار کربوکسی تراپی جای جوش می پردازیم:

  • به دلیل استفاده از گازهای طبیعی مثل دی اکسید کربن این روش از روش‌های دیگر پاکسازی پوست ایمن‌تر است.
  • خطوط بسیار ریز و چروک‌های موجود بر روی پوست صورت را به طور کامل از بین می‌برد.
  • خاصیت ارتجاعی پوست صورت را بهبود می‌بخشد.
  • با تقویت و ترمیم پروسه کلاژن‌سازی به از بین بردن رسوبات چربی در روی پوست کمک می‌کند.
  • با افزایش جربان خون بر روی پوست صورت باعث رفع تیرگی و گودی زیر چشم می‌شود.
  • آلودگی‌های پوستی را به شدت کاهش می‌دهد.
  • خیلی سریع نتیجه می‌دهد.
  • روشی بدون تهاجم است.
  • در حین انجام کار هیچ دردی احساس نمی‌کنید.
  • یک عمل سرپایی و سبک است.
  • کل عمل بین 15-30 دقیقه طول می‌کشد، که باعث صرفه جویی در زمان می‌شود.
  • قیمت آن نسبت به عمل‌های ترمیم پوست بسیار کمتر است و باعث صرفه جویی در هزینه نیز می‌شود.
  • باعث گشاد شدن عروق خونی است که به جریان منظم و گردش خون در بدن منجر می‌شود.
  • به دلیل این‌که هیچ گونه عوارضی بعد از عمل ندارد، این روش از بقیه روش‌های دیگر پاکسازی و ترمیم پوست متمایز است.

کاندیدای مناسب درمان کربوکسی تراپی جای جوش

همانطور که گفتیم این روش درمانی، عارضه پوستی ندارد و برای همین انجام آن برای اکثر افراد بدون مانع است. اما باید توجه داشت که برخی افراد در صورتی که یکی از موارد زیر را دارند، لازم است قبل از این عمل با پزشک مشورت نمایند:

  •  بیمارانی که دیالیز انجام میدهند.
  • هنگامی که زخم فعالی در ناحیه درمانی وجود دارد.
  • بیمارانی که شیمی درمانی می کنند.
  • افراد باردار و شیرده
  • افرادی که مشکلات صرع دارند.

مراقبت های قبل و بعد از کربوکسی تراپی جای جوش

کربوکسی تراپی به مراقبت های زیادی نیاز ندارد اما به طور کل می توان مراقبت های قبل و بعد این روش درمانی را به موارد زیر تقسیم کرد:

مراقبت های قبل از کربوکسی تراپی

برای کربوکسی تراپی آمادگی خاصی لازم نیست اما اگر پزشک شما توصیه هایی دارد باید به آن عمل کنید. و این موضوع بسته به محل درمان متفاوت است. بهتر است تا چند روز قبل از عمل، داروهای ضد التهابی مثل آسپرین مصرف نکنید.

مراقبت های بعد از کربوکسی تراپی

یکی از مزیت های عالی کربوکسی تراپی این است که بعد از درمان نیازی به مراقبت ندارد. به طور کل تا 4 ساعت بعد از درمان در معرض آب سرد قرار نگیرید. درباره سلولیت هم تا 24 ساعت از رفتن به حمام یا استخر خودداری نمایید. بعد از عمل کربوکسی تراپی بهتر است از داروهایی مثل آسپرین یا ژلوفن استفاده نکنید، زیرا این داروها احتمال کبودی را بالاتر می برند.

مزایای کربوکسی تراپی جای جوش

هزینه درمان کربوکسی تراپی جای جوش چقدر است؟

قیمت کربوکسی تراپی از عوامل محبوبیت این روش درمانی است. زیرا نسبت به دیگر روش های درمانی مشابه و مزایایی که داراست، مقرون به صرفه تر است.

به صورت دقیق قیمت و هزینه‌های استفاده از کربوکسی تراپی جای جوش مشخص نیست و عوامل زیادی مثل: امکانات کلینیک، تخصص و تجربه پزشک بستگی دارد. به طور کل هزینه ی کربوکسی تراپی بین 500 تا 900 هزار تومان حساب می  شود. برای اطلاع دقیق از قیمت ها می توانید با کلینیک آنیل تماس بگیرید.

مقایسه کربوکسی تراپی و لیزر فرکشنال co2 برای جای جوش

از بین چند روشی که برای جوانسازی پوست وجود دارد، روش های لیزری تاثیر زیادی در زمینه ی کاهش روند پیری دارد که لیزر فرکشنال co2 یکی از آنهاست. این روش پوستی روند کلاژن سازی را در لایه ی بیرونی و درونی پوست افزایش می دهد. دوره نقاهت این روش درمانی در برابر کربوکسی تراپی بسیار طولانی است. همچنین با انجام روش های کربوکسی تراپی با تزریق co2  مشکلاتی که ناشی از گردش خون و یا تجمع چربی هستند، حل می شود.  این روش درمانی به کلاژن سازی پوست و رفع سیاهی دور چشم کمک می کند.

مطلب پیشنهادی: درمان جای جوش با لیزر co2 فرکشنال

مقایسه کربوکسی تراپی و سابسیژن برای درمان جای جوش

سابسیژن صورت در جهت رفع مشکلات زیرپوستی بیمار صورت می گیرد. کاربرد اصلی این عمل درمانی رفع زخم های عمیق، خط لبخند و چروک های عمیق پوست است. اما کربوکسی تراپی جهت بهبود سیاهی دور چشم و از بین بردن جای جوش و افزایش کلاژن سازی در پوست انجام می شود.

تعداد جلسات مورد نیاز برای کربوکسی تراپی جای جوش

کربوکسی تراپی به عنوان یک روش درمانی نه تنها جای جوش های شما را از بین نمی برد بلکه باعث  می شود پوستی شفاف و روشن داشته باشید. با افزایش جریان خون در پوست صورت سلول ها کلاژن و رشته های الاستین بیشتری تولید می کنند. رشته های الاستین و کلاژن، انعطاف پذیری بالایی برای پوست به وجود می آورند. برای رسیدن به این هدف این روش درمانی باید تا 4 جلسه ادامه داشته باشد که هر جلسه 10 تا 20 دقیقه طول می کشد.

هزینه درمان کربوکسی تراپی جای جوش

نتیجه گیری

با توجه به نتایج بدست آمده از تحقیقات درباره کربوکسی تراپی جای جوش می‌توانیم آن را به عنوان روشی بی‌عارضه و همه افراد در تمامی سنین پیشنهاد کنیم؛ که به پوستی صاف، روشن و هموار دست پیدا کنند. شما می‌توانید برای انجام کربوکسی تراپی توسط با تجربه‌ترین کادر پزشکی و به روزترین تجهیزات با کارشناسان کلینیک آنیل ، بهترین مرکز کربوکسی تراپی در تهران در ارتباط باشید.

سوالات متداول کربوکسی تراپی جای جوش

آیا کربوکسی تراپی جای جوش فقط برای صورت است؟

خیر، کربوکسی تراپی در نقاط گودی زیر چشم، پلک، گردن، صورت، بازو، پاها موثر واقع می‌شود و همچنین برای درمان سلولیت روی تمام نقاط بدن قابل انجام است.

آیا کربوکسی تراپی صورت دارای عوارض است؟

عوارض جانبی ممکن شامل کبودی، تورم یا قرمزی در ناحیه تزریق است که معمولاً موقتی است.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای 5 / 5. تعداد رای: 3

هنوز رای ثبت نشده است.

contact icon Get in touch with us for advice Contact us
Comments
2 thoughts on "کربوکسی تراپی جای جوش چگونه است؟"
مینا گفت:

سلام برای درمان همیشگی جای جوش این روش مناسب هست؟ جوش های صورت من خیلی بزرگ بود و الان جای جوش روی صورت باقی مونده، با کربوکسی تراپی جای جوش درمان میشه؟

دکتر روح الله نقی پور گفت:

سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه جوش های صورت شما توسط پزشک دیده نشده و تشخیص پزشک مشخص نیست، لطف کنید و وقت ویزیت بگیرید که پزشک بتونه روش درمان شما رو بگه قطعا راه درمان قطعی هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *