میکرونیدلینگ صورت + فواید و عوارض آن

میکرونیدلینگ
5
(1)

از آن جا که میل به زیبایی یکی از غرایز طبیعی انسان است داشتن پوستی سالم، شفاف و شاداب از جمله آرزوهایی است که هر کسی به دنبال تحقق آن است و معمولا برای رسیدن به آن راه‌های زیادی را تجربه میکنند. کربوکسی تراپی، هایفوتراپی و میکرونیدلینگ هر کدام از موثرترین این راه‌ها جهت دستیابی به پوستی شاداب تر و سالم‌تر است. ما نیر در این مقاله از کلینیک آنیل به معرفی میکرونیدلینگ خواهیم پرداخت. 

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از به‌روز ترین روش‌های جوانسازی پوست است. این روش که یک روش غیر تهاجمی جهت تحریک پوست به کلاژن سازی محسوب می‌شود، در سال‌های اخیر در میان افراد بسیار پرطرفدار و محبوب شده است.

در حقیقت در میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ‌های ریز و زخم‌هایی کنترل شده روی سطح پوست و روی جای زخم، ترک پوستی، اسکار و… باعث تحریک پوست به بازسازی و کلاژن سازی میشود. این فرایند در حالی انجام میگیرد که لایه اپیدرم پوست هیچ آسیبی نمیبیند و تنها باعث واکنش پوست به ترمیم قسمت‌های آسیب دیده خواهد شد. این عملیات میتواند به صورت دستی و یا با دستگاه مخصوص انجام گیرد. 

  • نوع دستی آن با استفاده از دستگاهی به نام درمارولر امکان پذیر است. درمارولر دستگاهی است که دارای یک غلطک بوده و روی غلطک آن سوزن‌هایی با قطر بسیار کم وجود دارد با غلتاندن این دستگاه روی پوست خراش‌هایی بسیار سطحی و کم عمق روی پوست ایجاد شده که پوست را وادار به واکنش، کلاژن سازی و ترمیم زخم‌های موجود میکند. شما میتوانید با خرید این دستگاه‎‌های کوچک در منزل عمل میکرونیدلینگ را به طور سطحی انجام دهید.
  • با استفاده از دستگاه‌هایی که در کلینیک‌های زیبایی موجود است. این دستگاه‌ها قابلیت تنظیم سرعت عمق و فاصله زخم‌ها از یکدیگر را دارند در نتیجه نتیجه بهتری نسبت به درمارولرها دارند.

در هر دو ایجاد روزنه‌ها در سطح پوست باعث میشود که کرو ها و سرم‌های پوستی و یا داروهای درمانی با جذب بهتری همراه بوده و اثر درمانی بیشتر و بهتری روی پوست بگذارند.

شاید جالب باشد که بدانید که فرایند میکرونیدلینگ بدون درد بوده و بهترین نتیجه را زمانی خواهید گرفت که با تشخیص پزشک خود 6 تا 8 جلسه را متناسب با نیاز پوست خود انجام دهید. البته طول تعداد جلسات بهتر است متناسب با نظر پزشک تعیین شود. اما توصیه پزشکان این است که میان جلسات میکرونیدلینگ حداقل 4 تا 6 هفته فاصله وجود داشته باشد تا پوست فرصت کلاژن سازی داشته باشد. مدت زمانی که هر جلسه طول میکشد با توجه مشکل پوستی شما متفاوت خواهد بود از بین 10 دقیقه تا یک ساعت متفاوت است.

میکرونیدلینگ چیست؟

خواص میکرونیدلینگ چیست؟

همچون دیگر عمل‌های زیبایی و جوانسازی پوست مثل هایفوتراپی، میکرونیدلینگ نیز خاصیت‌های فراوانی برای پوست دارد که برخی از بارزترین آنها شامل موارد زیر است:

  • جوان سازی و رفع چین و چروک‌های پوست

یکی از مهم ترین خواص میکرونیدلینگ این است که با ایجاد منافذ بسیار ریز باعث تحریک پوست به تولید کلاژن و الاستین می‌شود و کلاژن و الاستین موادی هستند که از شل شدن و کدر شدن پوست صورت جلوگیری میکنند و در نهایت به جوان سازی پوست شما کمک خواهند کرد.

  • درمان کردن جای اسکار جوش و آکنه

منافذ بسیار ریزی که بر روی پوست ایجاد می شود موجب تولید عروق جدید و کلاژن و الاستین و باعث فعال شدن آثار ترمیم می شود. میکرونیدلینگ روش مناسبی برای درمان جای جوش صورت، آبله مرغان و سالک می باشد و ناصافی‌های پوست را تا حد زیادی درمان می کند.

  • استرچ مارک‌ها و ترک‌های پوستی

استرچ مارک‌ها و ترک‌های پوستی معمولا بر اثر چاقی و لاغری‌های سریع و یا فرایند بارداری به وجود می آید و اکثر افراد دارای این ترک‌های پوستی هستند. اگر دچار این ترک‌ها شده اید میکرونیدلینگ می تواند در بهبود اینگونه موارد به شما کمک شایانی کند. البته اگر در مراحل اولیه آن و زمانی که هنوز رنگ آن صورتی و قرمز است این اقدامات را انجام دهید نتایج مطلوب تری را خواهید گرفت.

میکرونیدلینگ برای لک صورت گزینه درمانی خوبی میتواند باشد. لکه‌ها معمولا به علت تولید بیش از حد ملانین در سطح پوست ایجاد می شوند. علت تولید بیش از حد ملانین دلایل متفاوتی دارد و از علت‌های آن میتوان به آفتاب سوختگی، آکنه، بریدگی‌ها، گزش حشرات و مواردی از این قبیل اشاره کرد. چنانچه ملانین در لایه زیرین و عمقی درم واقع شده باشد اسیدهای لایه بردار دسترسی به آن ندارند ولی با میکرونیدلینگ لایه درم به خوبی در دسترس است.

به علاوه نفوذ داروهای درمانی مانند مزوتراپی ضد لک که همزمان به روی پوست اسپری می شود موجب از بین رفتن ضایعات عمقی می شود. توصیه اکید پزشکان آنیل به استفاده از کرم‌های ضد آفتاب بعد از جلسات درمان برای پیشگیری از عود ضایعات توصیه می شود.

میکرونیدلینگ خواص و مزیت‌های بسیار زیاد دیگری نسبت به سایر روش‌های مشابه دارد. برای مثال باعث روشن شدن پوست می‌شود و احتمال بروز اسکار را در آینده نیز کاهش میدهد. هم چنین این روش روشی موثر و کارآمد در عین داشتن هزینه ای معقول و منطقی است بر خلاف روش‌هایی مثل لیزر علاوه بر این عوارض خاصی به دنبال ندارد و همان طور که اشاره شد درد ناشی از انجام این روش نیز قابل تحمل است.

میکرونیدلینگ برای لک صورت

قبل از میکرونیدلینگ چه اقداماتی باید انجام داد؟

قبل از انجام میکرونیدلینگ مانند دیگر عمل‌های حوزه زیبایی مثل تزریق ژل و فیلر ، اقداماتی باید صورت گیرد تا نتیجه نهایی نیز مفید و موثر باشد.

  • لازم است پیش از انجام فرایند میکرونیدلینگ از کرم‌ها و سرم‌های آرایشی استفاده نکنید و با پوستی تمیز در جلسه درمان خود حاضر شوید.
  • اگر دچار عارضه یا بیماری پوستی مثل تبخال، زگیل، هرگونه زخم یا خراشیدگی هستید حتما آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
  • بهتر است از دو الی سه هفته پیش از انجام این عمل از کرم‌ها و مواد لایه بردار پوستی استفاده نکنید تا پوست استحکام لازم و کافی را داشته باشد.
  • بهتر است تا دو الی سه روز پس از تزریق ژل و فیلر عمل میکرونیدلینگ را انجام ندهید.
  • پیش از انجام میکرونیدلینگ از لوازم آرایشی نیز استفاده نکنید.

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست

مراقبت‌های بعد از میکرونیدلینگ چیست؟

همانند دیگر اقدامات زیبایی مثل کرایوتراپی که پس از انجام آن باید اقداماتی صورت گیرد، بعد از میکرونیدلینگ نیز با انجام کارهایی بسیار ساده می توان تاثیر میکرونیدلینگ را چند برابر کرد.

  • بهتر است تا دو هفته پس از انجام میکرونیدلینگ از نوشیدن نوشیدنی‌های الکلی خودداری کنید.
  • بعد از انجام این عمل تا حد امکان در مقابل اشعه آفتاب قرار نگیرید و در صورت مواجهه با اشعات آفتاب حتما از ضدآفتاب استفاده کنید.
  • پس از انجام این عمل پوست شما دچار التهاب و کبودی خواهد شد که طبیعی است، تنها باید دقت کنید که از دست زدن به پوست خود و تحریک بیشتر اکیدا خودداری کنید و خوراکی‌های ضد التهاب مانند خیار و آناناس را میل کنید.
  • تا 48 ساعت پس از میکرونیدلینگ از شستن پوست خود و حمام کردن خودداری کنید.
  • از انجام کارهایی که موجب تعریق و التهاب پوست شما می شود دوری کنید و از استفاده داروهای ضد التهاب بدون مشورت پزشک اکیدا خودداری کنید.

کلام پایانی

همانطور که قبلتر نیز به آن اشاره نمودیم، میکرونیدلینگ یکی از بهترین و موثرترین روش های جوانسازی پوست می باشد که ما در این مقاله به معرفی آن پرداختیم. شما میتوانید برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد میکرونیدلینگ و سایر روش‌های درمانی با مشاوران کلینیک زیبایی آنیل ، بهترین مرکز میکرونیدلینگ در تهران تماس گرفته و بهترین درمان متناسب با پوست خود را اتخاذ کنید و در نهایت زیبایی، شادابی و جوانی را به پوست خود هدیه دهید.

سوالات متداول

1- میکرونیدلینگ صورت چیست؟

میکرونیدلنیگ یک روش درمانی غیر تهاجمی برای درمان بیماری‌های مختلف پوستی است. در این روش از چندین سوزن ریز و استریل برای سوراخ کردن و ضربه زدن به پوست استفاده میکنند. میکرونیدلینگ با ایجاد ضربه به پوست، تولید کلاژن و الاستین را افزایش می‌دهد.

2- عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟

از رایج ترین عوارض میکرونیدلینگ صورت می توان به قرمزی پوست، خشکی صورت، التهاب پوست، عفونت و ایجاد لک اشاره کرد.

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین رای 5 / 5. تعداد رای: 1

هنوز رای ثبت نشده است.

Comments
4 thoughts on "میکرونیدلینگ صورت + فواید و عوارض آن"
امین زندی گفت:

امکان عفونی شدن در اثر میکرونیدلینگ چقدره؟

کلینیک زیبایی آنیل گفت:

در صورت مراجعه به کلینیک معتبر این امکان صفر است.

Arezo گفت:

سلام
وقتتون بخیر
میخواستم بدونم که میکرونیدلینگ درد هم داره؟

دکتر روح الله نقی پور گفت:

سلام دوست عزیز
قبل از انجام میکرونیدلینگ از کرم های بی حسی استفاده می شود تا شما در میکرونیدلینگ درد کمتری را احساس کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *